Om oss

Vi är ett växande säljbolag med en familjär arbetsplats.
Vi erbjuder allt från företagstelefoni, växel och bredband. Med vår samlade kompetens kan vi garantera att ni får marknadens bästa hjälp att kommunicera med era kunder.

Vi har hjälpt flera hundra svenska företag att välja rätt lösning. Vi har kunder i alla branscher och i hela landet. Många av våra kunder har vi hjälpt löpande sedan start. Vårt fokus ligger på kundrelationer vilket för oss innebär att kunden ska vara 100% införstådd och trygg i sin affär.

Efter avslutad affär följer alla våra rådgivare alltid upp för att säkerhetsställa att allt är i sin ordning. Vi har hand om tekniken med allt från behovsanalys, service och frigör mer tid till dig att fokusera på din kärnverksamhet.

Varför man ska välja oss?

Samlad erfarenhet

Våra medarbetare är noggrant utvalda med lång erfarenhet inom Telecom och IT.
Hos oss får varje kund en dedikerad kontaktperson. Då slipper ni serviceavgifter, telefonköer och olika handläggare.
 

Trygghet & Flexibilitet

Hos oss får du inte bara en skräddarsydd lösning som är bättre för dig. Du behåller dessutom rätten att därefter justera ditt upplägg som i sin tur höjer eller sänker din kostnad, precis när du vill.

Täckning

Tele2s mobilnät är klimatneutralt och täcker 99,9% av Sveriges befolkning.

Helhetslösning med rättvis prissättning

Våra rådgivare gör en fullständig analys av det behov som finns i ditt företag och ger dig därefter ett konkurrenskraftigt prisförslag.