Link Solutions, Guldpartner till Tele2 Sverige, en av marknadens ledande aktörer inom Telecom samt digitaliseringen av samhället. Ett partnerskap med oss innebär att du som kund får följa med oss på resan tillsammans med Tele2.

Vi har genom vårt kundengagemang och höga närvaro i branschen uppnått Guldpartnerskapet hos Tele2. Vi bedriver vår verksamhet utifrån proaktiva arbetssätt och enkelhet, men också trygghet och flexibilitet. För oss är det du som kund som står i fokus alla dagar i veckan.

Vårt nära samarbete med Tele2 innebär att vi kravställs att på ett kompentent och tydligt sätt representera både Tele2 som företag samt deras produkter och tjänster. Vi har tydliga mål och riktlinjer gällande vår försäljning samt de kundrelationer vi bygger tillsammans med operatören för att ge dig som kund, den absolut bästa upplevelsen av båda världar. Detta genom att vara en stark ambassadör med hög servicegrad och kompetens inom samtliga produktområden men också att det är ni som önskar, begär och efterfrågar – Vi levererar.

Hos oss på Link Solutions kan du alltid räkna med Hög kvalité, Effektivisering samt att vi specialiserar oss inom de områden som just du har behov av för att möta dina krav som kund, men även de krav vi har på oss genom vårt samarbete och den ständigt pågående utvecklingen.

Tillsammans med Tele2 strävar vi alltid, samt att vi vågar tro på att vi uppnår den högsta graden av service, kvalité och ett otroligt affärsmannaskap både mot er som kund och tillsammans. Vi pratar gärna mer om vad vårt samarbete med Tele2 innebär, samt hur vi kan hjälpa er på bästa sätt och bana vår väg framåt tillsammans.

Hej!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med information om hur mycket du kan spara månatligen samt hur du kommer igång.

Ta del av ditt resultat!

Kontaktformulär

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi.